lunes, 24 de agosto de 2009

Bons resultats a el catllar i Vinarós

Els 4 components del TGN Adventure Team, han conseguit 2 podis en una setmana de curses d'orientacío

La primera va ser la del Catllar, dijous 20 agost sortida a les 22:00. Cursa d'orientació nocturna molt urbana. Al final, la Raquel va quedar 3era, del open femení i la Ivet va guanyar. En nois, JoseMiguel 3er i Gerard 2on en una cursa molt disputada en les 4 primeres posicions nomes 2 minuts de diferencia.

i Diumenje dia 23, Trekorientació a les cales de Vinaros.

una gimcama d'orientació i proves d'habilitat, on es puntuava solsament les proves que feiem tipo fer gol a un forat, aguantar en equilibri, tir amb arc, quads, trepar... el temps no puntuava tot i que en el circuit llarg eren 14km de distancia.
al final l'equip de la Raquel i el Josemiguel, van guanyar en categoria familia.
i el Gerard i Gonzalo (suplent de la Ivet que ho organitzava) vam quedar 3ers tot i treure mes de mitja hora al segon equip amb el temps de la cursa.

(sense olvidar que la Raquel va quedar 2ona al duatlo de la Secuita)!!