lunes, 26 de octubre de 2009

Campionat de catalunya de raids

Aquest cap de setmana ens hem estrenat en copa catalana, ha sigut al raid Garrigues Extrem (campionat de catalunya 09).
hem fet equip: el JoseMiguel, el Mario i Gerard.
sortida dissabte a les 5 del matí amb un rogaining que ens va anar força be.
despres d'estar fent unes 3 hores de paron + proves xorres per omplir temps, sortida de la secció de Btt uns 32km . Vam sortir primers fins a la balisa 11, on vam canviar la orientació pel roadbook i alli vam perdre una mica de temps al fer un parell d'errors.
tercera secció trekking uns 12km, on no vam poguer tot lo rapid que vam voler degut a una pajara del Josemiguel. 4 seccó de 8km amb btt un cop recuperat al Josemiguel, tornem a Borges i agafem les bicis el Mario i el Gerard i fem els 40km d'orientació amb btt on a la meitat sens va fer denit. Arrivem a les 9:30pm.
Diumenje sortida a les 5am amb una orientació (urbana/extraurbana) mes tecnica del que semblava a priori. 2ona etapa de patins 6k + trekking 18k on vam remontar bastant el Josemiguel i el Gerard, per cert el trekking va ser molt guapo pels voltants del riu Montsant, amb ascens de barrancs incluit. 3era secció 22k de btt, on el Josemiguel i el Mario van mantenir posicions, i ultima secció d'orientacio urbana, Mario i Gerard 5 minuts nomes 2km i a meta.

Dissabte vam entrar 6ens i Diumenje 4ts al final hem quedat 6ens just radere del Buff Termacol (actuals campions d'espanya de raids)
quan tingui classificacions i fotos les penjo!

No hay comentarios:

Publicar un comentario